Testy/opinie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 472
BMW serii 2 Active Tourer 225i - pierwsza jazda

BMW serii 2 Active Tourer 225i - pierwsza jazda

2014-10-22 | autokult.pl
Słowacka strona Tatr skąpana wczesnym, jesiennym słońcem jest pełna chyba wszystkich odcieni zieleni i żółci. Otoczone górami niewielkie miejscowości tworzą o tej porze roku niezwykle sielski klimat, wydaje się jakby czas płynął wolniej.
Tagi: BMW, bmw seria 2
 
Skoda Fabia III - ładniejsza, wygodniejsza, bardziej multimedialna

Skoda Fabia III - ładniejsza, wygodniejsza, bardziej multimedialna

2014-10-22 | autocentrum.pl
Ofensywa modelowa Skody trwa. Po Citigo, Rapidzie i Octavii przyszedł czas na nową Fabię, która cieszy oko, zapewnia wyższy komfort i jest bardziej bezpieczna od poprzedniczki. Zmiany na lepsze nie przeszkodziły w zachowaniu akceptowalnych cen.
 
BMW X4 kontra Porsche Macan: Żeby lajf miał stajl

BMW X4 kontra Porsche Macan: Żeby lajf miał stajl

2014-10-22 | auto-motor-i-sport.pl
Lajfstajlowy SUV to, bardziej niż jakikolwiek inny typ samochodu, odpowiednik ubrania. A więc, które zakładamy na siebie - Porsche Macana czy BMW X4? W teście wersje napędzane trzylitrowymi turbodieslami.
 
Skoda Rapid Spaceback: 40 tys. km za nami

Skoda Rapid Spaceback: 40 tys. km za nami

2014-10-22 | auto-motor-i-sport.pl
Nasza czerwona Skoda Rapid Spaceback powoli zbliża się do mety testu na 50 tys. km. Zostało jej jeszcze trochę, ale większość dystansu przejechała bez szwanku.
 
BMW 640i (F12) Cabriolet

BMW 640i (F12) Cabriolet

2014-10-21 | autokult.pl
Oto niemiecki szlachcic z rodziny z tradycjami. Ma klasę, lubi przepych i przyciąga uwagę gdziekolwiek się nie pojawi. Kobiety go uwielbiają i nie spuszczają z niego wzroku gdy zjawia się na mieście. Mało kto jednak wie, że przedstawia się fałszywym imieniem, a gdy nikt nie patrzy odbija mu palma i robi wokół siebie mnóstwo hałasu. Oto on: BMW 640i Cabriolet.
 
FIAT PUNTO 1.3 MULTIJET

FIAT PUNTO 1.3 MULTIJET

2014-10-21 | moto-opinie.com
Wiedziałem, że mam dostać Punto, ot zwykły szary samochód, który już wiele lat jest na rynku i musi mierzyć się z nową konkurencją.
 
Mazda 3 - japoński hit na polskich drogach

Mazda 3 - japoński hit na polskich drogach

2014-10-21 | moto.onet.pl
Mazda 3 jest trzecim modelem - po CX-5 i "szóstce" - zbudowanym w duchu Skyactiv. Nowoczesna technologia daje japońskiej marce ogromną przewagę nad konkurencją. Czy kompaktowa Mazda jest w stanie zagrozić najmocniejszym rynkowym graczom w tym segmencie? Wiele wskazuje na to, że tak.
Tagi: testy, Mazda 3, opinie
 
Nowa Skoda Fabia - bestseller w trzeciej odsłonie

Nowa Skoda Fabia - bestseller w trzeciej odsłonie

2014-10-21 | moto.onet.pl
Bardziej dynamiczne i ciekawsze linie nadwozia, pewne prowadzenie, niższa masa, lepsze wyciszenie oraz wiele nowinek multimedialnych - to tylko niektóre z pozytywnych zmian w Skodzie Fabii trzeciej generacji w stosunku do poprzedniczki. Czy nowa "czeszka" jest zatem rozsądną alternatywą dla Clio, Polo lub Fiesty?
 
Peugeot 308 SW: bardziej praktyczny kompakt z Francji

Peugeot 308 SW: bardziej praktyczny kompakt z Francji

2014-10-21 | moto.wp.pl
Peugeot 308 drugiej generacji zdobył tytuł Samochodu Roku 2014. Do hatchbacka dołącza teraz kombi. Samochód jest jeszcze przestronniejszy i bardziej praktyczny. Pod względem pojemności bagażnika ma na rynku niewielu rywali - m.in. Skodę Octavię i Hondę Civic w odmianach kombi.
 
NISSAN QASHQAI DIG-T 115

NISSAN QASHQAI DIG-T 115

2014-10-21 | motocollection.pl
Na zdjęciach prezentuje się samochód, który powstał wedle potrzeby rządzącej się mody na wielkie samochody i ekologii narzucającej jak najoszczędniejsze rozwązania. Czy takie skrajności mogą się lubić i dlaczego aż tak bardzo nie?
 
Seat Ibiza Cupra: zabójca much

Seat Ibiza Cupra: zabójca much

2014-10-20 | autokrata.pl
Choć obecna Ibiza lada moment ustąpi miejsca nowej generacji, rzutem na taśmę udało nam się sprawdzić najmocniejszą wersję, która zaraz zejdzie ze sceny. Co to jest?
Tagi: Seat, seat ibiza
 
Peugeot RCZ-R - bajkowe emocje

Peugeot RCZ-R - bajkowe emocje

2014-10-20 | autocentrum.pl
Na pewno pamiętacie bajkę Disneya "Piękna i Bestia". Bella i Potwór. Dwie, złączone miłością natury. Świata magii w prozie życia doświadczamy rzadko. Ale od czego jest motoryzacja i auta, które przenoszą nas z szarej codzienności wprost do hiperprzestrzeni. Takim autem jest najmocniejszy seryjny Peugeot w historii. Przed państwem RCZ-R.
 
Dacia Sandero Stepway. Malowanie Dacii na terenowo

Dacia Sandero Stepway. Malowanie Dacii na terenowo

2014-10-20 | 250kmh.pl
Tak zwane uterenowione wersje samochodów w większości wypadków nie oferują ani odrobinę lepszych właściwości terenowych. Zwiększony choćby minimalnie prześwit to rzadkość. Zwykle jednak całe "uterenowienie" sprowadza się do zamontowania dodatkowych relingów, poszerzenia progów. Niekiedy do zmiany opon czy obłożenia dolnej połowy nadwozia plastikowymi panelami ochronnymi.
 
Skoda Fabia. Trzecia generacja sympatycznej

Skoda Fabia. Trzecia generacja sympatycznej "czeszki"

2014-10-20 | motoryzacja.interia.pl
Byłoby przesadą mówić, że cały świat wstrzymał oddech, czekając na ten samochód. Co nie zmienia faktu, że debiut nowej Skody Fabii to jedna z ważniejszych premier obecnego sezonu. Zarówno ze względu na niegasnącą popularność pojazdów segmentu B, sprzedawanych w Europie w milionach egzemplarzy, jak i na rolę, jaką odgrywa wspomniany model w ofercie czeskiego producenta.
 
Pierwsza jazda Ford Mondeo 1.5 EcoBoost 160 KM

Pierwsza jazda Ford Mondeo 1.5 EcoBoost 160 KM

2014-10-20 | mojafirma.infor.pl
Ford Mondeo zyskał uznanie użytkowników m.in. dzięki ponadprzeciętnie przestronnemu wnętrzu oraz świetnym właściwościom jezdnym. A co oferuje najnowsza generacja modelu, która właśnie debiutuje na europejskim rynku?
Tagi: Ford, Ford Mondeo
 
Test - Audi A3 Limousine 1.8 TFSI Mocny sedan

Test - Audi A3 Limousine 1.8 TFSI Mocny sedan

2014-10-19 | moto.pl
Moc 180 KM pod maską w połączeniu ze skrzynią dwusprzęgłową wydaje się niemal idealnym kompromisem pomiędzy osiągami a ceną. Czy to rzeczywiście optymalny napęd dla najmniejszej limuzyny Audi?
Tagi: Audi, Audi A3
 
Dacia Lodgy 1.5 dCi 110 KM - niedrogo i praktycznie

Dacia Lodgy 1.5 dCi 110 KM - niedrogo i praktycznie

2014-10-19 | autocentrum.pl
Wszyscy szukamy swojego miejsca na świecie. Własne mieszkanie ma zapewnić poczucie bezpieczeństwa oraz przynależności, to w nim ma odbywać się cała magia. Nasza magia. Kiedy wymarzony "kwadrat" stanie się faktem, a nie jedynie mrzonką, w wielu z nas budzi się zew natury i chęć naładowania akumulatorów z dala od miejskiej dżungli. Takim mobilnym i rodzinnym lokum na kółkach z powodzeniem zostają minivany - pojemne, wygodne oraz bezpieczne. Niestety, kwota potrzebna do zakupu często studzi zapały klientów zainteresowanych nabyciem takiego auta.
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 472
Tropiciel cen Sprzedaj swój samochód Auto szukacz
Czy wiesz, że...

BMW Z1 powstało 25 lat temu

Mimo, że BMW Z1 nie odniosło sukcesu rynkowego, to bez wątpienia jest samochodem kultowym
 
Aktualne ceny paliw

Informacje dostarcza: stacjebenzynowe.pl

Newsletter
Sonda
Czy podoba Ci się nasza strona?
proszę czekać...
Tagi

Twoje sugestie

* wiadomość
e-mail
imię nazwisko
* pola obowiązkowe
zamknij »