Testy/opinie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 460
Peugeot 3008 2.0 HDi Allure

Peugeot 3008 2.0 HDi Allure

2014-09-16 | autogaleria.pl
Pierwsze wrażenie potrafi być bardzo złudne. By móc w pełni rozsądnie ocenić, czy auto jest dobre, czy też zupełnie przeciętne, potrzeba czasu. Niech ten test będzie odkupieniem win za zbyt pochopne wnioski, jakimi obsypałem francuskiego crossovera przy pierwszym spotkaniu.
 
Narkotyk o nazwie RS7

Narkotyk o nazwie RS7

2014-09-16 | motopodprad.pl
Odkąd tylko na rynku pojawiło się Audi A7, byłem jego wielkim zwolennikiem. Jednak chyba nie tylko ja. Segment sportowo kreślonych limuzyn, który zaczął się de facto od Mercedesa CLS, rośnie bowiem bardzo na popularności. I dobrze, bo według mnie to ciekawy trend.Więc jak tylko dowiedziałem się, że kolejne auto, z jakim przyjdzie mi spędzić kilka dni to właśnie sportowa limuzyna spod znaku czterech nakładających się kółek, byłem zachwycony. Zwłaszcza, że miała to być wersja RS7!
 
Seat Leon ST FR 2.0 TDI 184 KM

Seat Leon ST FR 2.0 TDI 184 KM

2014-09-16 | motopodprad.pl
Czy przejęcie jakiejś marki przez VW jest najlepszym, co może się jej przydarzyć? Taki wniosek przychodzi mi na myśl po spędzeniu kilku dni z Leonem ST FR w wersji 2.0 TDI.
 
Mercedes-Benz G500

Mercedes-Benz G500

2014-09-16 | cartests.pl
Jeśli teraz ktoś dowiedziałby się, że jakieś nowe auto bez większych zmian będzie produkowane przez 25 lat i nadal będzie rozchwytywane, zapewne by nie wytrzymał ze śmiechu. Kiedyś tak było można i idealnym przykładem jest Mercedes Klasy G, produkowany w niezmienionej formie od 1989 roku.
 
SEAT LEON ST 1.4 TSI

SEAT LEON ST 1.4 TSI

2014-09-16 | motozine.pl
Seat na polskim rynku miał moment zawahania. Teraz takie modele, jak obecna generacja Leona, starają się zadbać, by podobnych momentów więcej nie było.
 
SEAT LEON ST 1.4 TSI 125 KM - TEST DŁUGODYSTANSOWY

SEAT LEON ST 1.4 TSI 125 KM - TEST DŁUGODYSTANSOWY

2014-09-16 | autowizja.pl
Bladym świtem ruszamy w dalszą część naszej podroży. Kierunek? Tym razem jedziemy do kraju słynącego z cuchnących serów, bagietek i 3 motoryzacyjnych marek. Seat podbija Francję!
 
Nissan Juke 1,2 DIG-T Acenta - test

Nissan Juke 1,2 DIG-T Acenta - test

2014-09-16 | autokult.pl
Samochód miejski z definicji nie jest pojazdem wzbudzającym silne emocje. To proste auto, które kupuje się rozsądnie analizując swoje potrzeby. Wchodząc w posiadanie takiego samochodu automatycznie dajemy wchłonąć się szarej masie tłumu przepływającego codziennie ulicami polskich miast. Jest jednak sposób, by tego uniknąć. Nazywa się Nissan Juke.
 
Citroen C5 II - dla Niemca?

Citroen C5 II - dla Niemca?

2014-09-16 | www.autocentrum.pl
Z czym kojarzą się niemieckie samochody? Z poprawnością, która momentami wręcz boli. A francuskie? Z przeciwieństwem aut niemieckich - i to pod każdym względem. Można za to kupić auto, które łączy te dwa kraje, a raczej chce żeby tak było. Jaki jest Citroen C5 II?
 
Peugeot 308 SW 2.0 HDi Allure - Cenne centymetry

Peugeot 308 SW 2.0 HDi Allure - Cenne centymetry

2014-09-16 | auto-news.pl
Funkcjonalne, przestronne, pojemne i z oszczędnym silnikiem - to ideał kombi. Czy Peugeot 308 SW spełnia te oczekiwana? Po debiucie rynkowym hatchbacka, przyszła kolej na kombi.
 
Używane Renault Megane II: Często w serwisie

Używane Renault Megane II: Często w serwisie

2014-09-16 | auto-motor-i-sport.pl
Nie najlepsza opinia o Mégane drugiej generacji ma swoje podstawy: usterkowe są diesle i elektronika. Dlatego nawet zadbane, ponaprawiane egzemplarze kupisz za niewielkie pieniądze.
 
Peugeot 308: W drodze do celu

Peugeot 308: W drodze do celu

2014-09-16 | auto-motor-i-sport.pl
Naszym celem jest 50 000 km. Cel ten chcemy osiągnąć w aucie roku 2014, perłowo-białym Peugeotem 308. Pozytywnie zaskoczył nas bardzo oszczędny silnik, a negatywnie - człowiek.
 
Test Nissan X-Trail: Na gładkim szlaku

Test Nissan X-Trail: Na gładkim szlaku

2014-09-16 | auto-motor-i-sport.pl
Nowy Nissan X-Trail zmienił wizerunek. Zniknął off-roadowy sznyt, pojawiła się gładko wystylizowana i do tego znajoma twarz SUV-a. W teście wersja Acenta z napędem na przednią oś i z silnikiem Diesla oraz szansami na największą sprzedaż.
 
Volvo S60 D4 Drive-E Geartronic Summum - Sedan z klasą

Volvo S60 D4 Drive-E Geartronic Summum - Sedan z klasą

2014-09-16 | namasce.pl
Poszukiwania auta premium z segmentu D w Polsce przeważnie zaczynają się i kończą na jednym z trzech niemieckich liderów: Audi A4, BMW serii 3 lub Mercedesie klasy C. Krótkowzroczność czy brak realnych alternatyw? To pierwsze, zdecydowanie. Jest przecież Volvo S60, czyli jeden z najlepszych samochodów szwedzkiej marki.
 
Volvo XC60 2.0 D4 Drive-E 181 KM - Jeden do wszystkiego, wszystko do jednego

Volvo XC60 2.0 D4 Drive-E 181 KM - Jeden do wszystkiego, wszystko do jednego

2014-09-16 | autocentrum.pl
Wielofunkcyjność wchodzi do naszych domów drzwiami i oknami. Większość klientów wybiera produkty mające wiele zastosowań, nie ważne czy jest to telefon, telewizor lub właśnie auto, dlatego tak prężny rozwój SUVów na rynku nikogo nie powinien dziwić. Jednym pojazdem bez problemu zawieziemy dzieci do szkoły, przewieziemy pralkę, a problemu nie będzie stanowił także wypad na ryby w trudniejszym terenie. No i oczywiście rozwiniemy prędkość pozwalającą poczuć słodki smak adrenaliny. Teoretycznie. A jak jest w praktyce?
Tagi: Volvo, testy, opinie
 
Test video - Mitsubishi Space Star 1.2 l

Test video - Mitsubishi Space Star 1.2 l

2014-09-15 | motogazeta.pl
Ten samochód to następca dobrze wszystkim znanego i chwalonego w Polsce Colta. Auto na niektórych rynkach pojawia się pod nazwą Mirage. Nad Wisłą poznamy go po nazwie, do tej pory zarezerwowanej dla innego modelu z segmentu minivanów. Dziś Mitsubishi wystawia go do walki w segmencie B. Czy Space Star ma szanse na równą walkę?
 
Renault Clio R.S. - nowe rozdanie

Renault Clio R.S. - nowe rozdanie

2014-09-15 | autocentrum.pl
Turbodoładowany silnik, wyłącznie pięciodrzwiowe nadwozie i tylko dwusprzęgłowa skrzynia. Nowa odsłona Clio R.S. odcina się grubą linią od swojego bezkompromisowego poprzednika. Czy można mówić o zmianach na gorsze?
 
Test - Skoda Yeti Outdoor 2,0 TDI 170KM 4×4 DSG Laurin & Klement

Test - Skoda Yeti Outdoor 2,0 TDI 170KM 4×4 DSG Laurin & Klement

2014-09-15 | testysamochodowe.pl
Pierwszy raz za kierownicą Yeti zasiadłem w 2009 roku. Była to wtedy bogato wyposażona wersja Experience 4×4. Pod maską miała dobrze już wszystkim znany motor 2.0 TDI, osiągający wówczas 140 KM. Pamiętam, że testowane auto, poza kilkoma niewielkimi mankamentami wywarło na mnie bardzo dobre wrażenie. Mamy rok 2014 i siedzę za sterami Skody Yeti Outdoor we flagowej wersji Laurin & Klement. Auto niby to samo, bo przecież prawie niezmienione. Tylko silnik wyraźnie mocniejszy, do tego występuję tu w duecie ze skrzynią DSG. 5 lat to szmat czasu. Czy Yeti wciąż jest w formie?
Tagi: Skoda, skoda yeti
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 460
Tropiciel cen Sprzedaj swój samochód Auto szukacz
Czy wiesz, że...

Latem 2011 Ford Fiesta świętował dwa historyczne wydarzenia...

Czy wiesz jakie to były powody do świetowania?
 
Aktualne ceny paliw

Informacje dostarcza: stacjebenzynowe.pl

Newsletter
Sonda
Czy podoba Ci się nasza strona?
proszę czekać...
Tagi

Twoje sugestie

* wiadomość
e-mail
imię nazwisko
* pola obowiązkowe
zamknij »