Testy/opinie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 509
Ford Focus ST TDCi - AutoTest

Ford Focus ST TDCi - AutoTest

2015-07-30 | projectautomotive.pl
W trakcie branżowej imprezy AutoTest 2015 mieliśmy okazję dłużej poobcować z ekologiczną wersją Forda Focusa ST, która zadebiutowała wraz z przeprowadzonym na początku roku faceliftingiem. Oczywiście, specyfika imprezy nie dała szans na pełnoprawny test, ale oddajemy Wam do dyspozycji nasze pierwsze wrażenia. Wygląd jak hot hatch z krwi i kości, a pod maską diesel? Sprawdźcie, co o tym sądzimy.
 
TEST Opel Adam Rocks 1.0 Turbo: mały pozorant

TEST Opel Adam Rocks 1.0 Turbo: mały pozorant

2015-07-30 | superauto24.se.pl
Obecnie w motoryzacyjnym świecie trwa dziwna moda. O ile na co dzień unikamy kontaktów z dziką naturą, o tyle coraz więcej osób wybiera pojazdy, które teoretycznie mają ich zbliżyć do przyrody i pozwolić na wypady w nieznane. Właśnie według tego wzorca powstał Opel Adam Rocks. Napędu na cztery koła nie ma, ale wyższy prześwit dodaje mu dzielności.
 
Test - Lexus NX 300h Prestige

Test - Lexus NX 300h Prestige

2015-07-30 | rwdpb.pl
Od jakiegoś czasu Toyota stara się przekonać nas do napędu hybrydowego. W gamie Lexusa każdy model dostępny jest w wersji, która łączy w sobie połączenie silnika spalinowego z elektrycznym. Na przykładzie NX-a sprawdzimy czy ten miks jest w stanie zastąpić nam diesle.
 
Fiat Ducato Furgon 2.3 Multijet II - Pracuś…

Fiat Ducato Furgon 2.3 Multijet II - Pracuś…

2015-07-30 | namasce.pl
Fiat Ducato to prawdziwy lider wśród dostawczaków. Jak dotąd, sprzedał się w ponad 2,6 milionach egzemplarzy. W przyszłym roku będzie obchodził 35. urodziny. A w ubiegłym, włoska marka wypuściła na rynek jego IV generację.
Tagi: Fiat Ducato
 
Bat na Cuprę

Bat na Cuprę

2015-07-30 | motocollection.pl
Renault Megane RS 275 Trophy oferuje to, czego skrycie oczekiwał każdy użytkownik SEAT-a Leona Cupry - prawdziwej radości z jazdy połączonej z absolutną bezkompromisowością. Ponadto przywraca wiarę w sens naprawdę mocnych, przednionapędowych hot hatchy. Zapięliście pasy? No to w drogę!
 
Test Skody Octavia RS 230 KM - czarny anioł z... Czech

Test Skody Octavia RS 230 KM - czarny anioł z... Czech

2015-07-30 | furora.tv
Patrząc na jadącą Octavię RS, nie zobaczymy nic nadzwyczajnego. Ot klasyczny kształt jaki ma ten model Škody. Jednakże przy dłuższym spojrzeniu na model odkryjemy pewną różnicę: zdaje się on być jakby nieco "zakamuflowany". Do standardowej stylistyki Octavii dołożono bowiem pakiet Black, w skład którego wchodzą: czarne listwy wokół okien, polakierowana na czarno ramka grilla, czarne obudowy lusterek zewnętrznych.
 
Hyundai Grand Santa Fe - przyzwoita propozycja

Hyundai Grand Santa Fe - przyzwoita propozycja

2015-07-30 | autocentrum.pl
Dzisiejsze duże SUV-y są autami kompletnymi. Z gracją bliską kompaktowi są w stanie przewieźć nawet 7 osób, zapewniając warunki podróży równe niemal prezesowskiej limuzynie. BMW X5, Volkswagen Touareg, Mercedes M, Audi Q7 czy nowiutkie Volvo XC90. Do wyboru do koloru a cena w każdym przypadku zbliżona do 2 pokojowego mieszkania blisko centrum. Jest jednak wśród dużych SUV-ów propozycja tańsza i, przynajmniej na papierze, nie gorsza od europejskiej ekstraklasy. To Hyundai Grand Santa Fe. Sprawdźmy co proponują Koreańczycy w walce z konkurencją.
 
Volkswagen Touran 2015. Dane techniczne i wrażenia z jazdy [video]

Volkswagen Touran 2015. Dane techniczne i wrażenia z jazdy [video]

2015-07-28 | motofakty.pl
Nowy Touran debiutuje na rynku. Pojazd jest większy i lżejszy od poprzednika, ale stylistycznie oba auta są bardzo podobne. Więcej nowości kryje się w kabinie.
 
Test - Lexus NX 300h Prestige

Test - Lexus NX 300h Prestige

2015-07-28 | rwdpb.pl
Od jakiegoś czasu Toyota stara się przekonać nas do napędu hybrydowego. W gamie Lexusa każdy model dostępny jest w wersji, która łączy w sobie połączenie silnika spalinowego z elektrycznym. Na przykładzie NX-a sprawdzimy czy ten miks jest w stanie zastąpić nam diesle.
 
Nie taki diabeł straszny jak go malują

Nie taki diabeł straszny jak go malują

2015-07-28 | motocollection.pl
Z początku moje relacje z Pulsarem były chłodne jak zima w Suwałkach. Kiedy w końcu przemogłem się do dalszej jazdy, odkryłem, że Nissan Pulsar DIG-T 115 potrafi jeździć całkiem żwawo i jednocześnie oszczędnie, ale z tego faktu najbardziej powinni być zadowoleni taksówkarze.
 
Honda Civic FL Sport - czy ma coś wspólnego ze sportem?

Honda Civic FL Sport - czy ma coś wspólnego ze sportem?

2015-07-28 | cartests.pl
W październiku zeszłego roku Honda pokazała odświeżoną odmianę Civica. Wprowadzono wiele mniejszych i większych zmian, a jedną z nich jest odmiana Sport, którą miałem okazję sprawdzić.
 
Honda CR-V 1,6 i-DTEC Lifestyle - test, opinia, spalanie, cena

Honda CR-V 1,6 i-DTEC Lifestyle - test, opinia, spalanie, cena

2015-07-28 | autokult.pl
Honda CR-V to stary wyjadacz segmentu małych SUV-ów. Na rynku jest od 1997 roku i od tamtej pory zdążyła sobie zaskarbić niemałe grono stałych klientów. Najnowsza odsłona wygląda znacznie potężniej niż sympatyczny crossover sprzed lat. Od tamtej pory zyskała nowoczesny wygląd, nieprzebraną liczbę użytecznych rozwiązań i straciła nieco pojemności skokowej pod maską.
Tagi: Honda CR-V
 
Ford Focus ST. Pamiętasz kolor

Ford Focus ST. Pamiętasz kolor "yellow bahama"?

2015-07-27 | motoryzacja.interia.pl
To, co najbardziej rzuca się w oczy w tym samochodzie, to kolor nadwozia. Starszym przypomina supermodny w latach 70. lakier "yellow bahama" (fiat 125p yellow bahama był w siermiężnych latach PRL szczytem marzeń wielu miłośników motoryzacji). Młodszym może kojarzyć się z żółtkiem jajka wiejskiej kury. Oficjalnie nosi nazwę Electric Orange. Elektryczna pomarańcza? Też nieźle. Wygląda efektownie, wabiąc spojrzenia przechodniów i... owady.
Tagi: Ford Focus
 
[Test długodystansowy] Skoda Fabia Combi: współczesne multimedia

[Test długodystansowy] Skoda Fabia Combi: współczesne multimedia

2015-07-27 | moto.wp.pl
Nowe samochody mają coraz bardziej zaawansowane systemy multimedialne - widać to szczególnie w przypadku drogich aut klasy premium. Stałe podłączenie do internetu, wifi i wbudowany dysk to tylko część z rozwiązań coraz częściej oferowanych przez producentów. Jednak takie zestawy są bardzo drogie. Co zatem z budżetowymi modelami? Tutaj również wiele się zmieniło.
 
Volkswagen Touareg 3.0 TDI 4Motion - test, opinia, spalanie, cena

Volkswagen Touareg 3.0 TDI 4Motion - test, opinia, spalanie, cena

2015-07-27 | autokult.pl
Zaprezentowany w 2002 roku Volkswagen Touareg był jednym z pierwszych dużych SUV-ów. To właśnie one zaczęły skutecznie wypierać z rynku prawdziwe terenówki zastępując ich miejsce w ofertach. Obecnie segment ten kwitnie, a producenci z całego świata starają się poszerzać swoje portfolio i kalkować crossovery w różnych skalach rozmiarów i cen. Czy w czasie kiedy trend sięga zenitu, a rynek wysycenia, nowy Touareg wciąż jest atrakcyjną propozycją dla klienta owładniętego modą na SUV-y?
 
Hyundai i30 Turbo Coupe - niszowy hot hatch

Hyundai i30 Turbo Coupe - niszowy hot hatch

2015-07-27 | autocentrum.pl
Po spektakularnym, ale niezbyt udanym epizodzie z modelem Veloster, Hyundai postanowił wziąć przykład z innych producentów i zaoferować klientom usportowioną wersję swojego kompaktu. Jego trzydrzwiową odmianę i30 Turbo Coupe mieliśmy okazję bliżej poznać.
Tagi: Hyundai i30
 
Sposób na rodzinę

Sposób na rodzinę

2015-07-26 | autowizja.pl
Lubimy bardziej dynamiczną jazdę, frajdę wyrażaną za pomocą szczerego uśmiechu i poczucie motoryzacyjnej wyższości generowane przez dość niecodzienny samochód. Każdy dzień, odbyta podróż i osiągnięty jej cel są nowymi przygodami, cennymi, motoryzacyjnymi doświadczeniami, którymi chcemy dzielić się z najbliższymi tudzież cichą euforią uczuć, której sens zrozumiemy w danym momencie wyłącznie my sami, ale przychodzi czas diametralnych zmian i choć temat ten jest wciąż wałkowanym cieniem dla prawdziwej "motopasji", to należy się z nim zmierzyć.
Tagi: BMW 220d
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 509
Tropiciel cen Sprzedaj swój samochód Auto szukacz
Czy wiesz, że...

Maybach w czasie II wojny światowej był dostawcą silników dla słynnych czołgów?

zobacz jak rozwijała się firma produkujaca jeden z najdroższych samochodów świata...
 
Aktualne ceny paliw

Informacje dostarcza: stacjebenzynowe.pl

Newsletter
Sonda
Czy podoba Ci się nasza strona?
proszę czekać...
Tagi

Twoje sugestie

* wiadomość
e-mail
imię nazwisko
* pola obowiązkowe
zamknij »